Let op! Geld lenen kost geld.
MoneyDokter

Verzekeren

Verzekeren is maatwerk, onze deskundige adviseurs kunnen samen met u bepalen wat in uw persoonlijke situatie de beste keuze is.
Met de verzekeringen van MoneyDokter.nl weet u zeker dat uw zaken goed geregeld zijn tegen een voordelig tarief.

Verzekeringen

Op de verzekeringen pagina vindt u informatie over enkele veel voorkomende verzekeringen. Er zijn vele verzekeringen met elk een verschillend doel, zoals u en uw gezin, gezondheid en nog veel meer. Lees meer over de verzekeringen.

Verzekering afsluiten?

Als u een vraag hebt die u met behulp van deze middelen niet kunt beantwoorden, kunt u onze adviseurs uw vraag voorleggen. Na het invullen van de contact aanvraag zal de adviseur zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Gesprek aanvraag


Voordelen

Ontdek de voordelen van een adviesgesprek door gratis en vrijblijvend een gesprek aan te vragen.

  • Snel: u bent binnen 1 minuut klaar met het invullen van het formulier.
  • Veilig: uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
  • Voordelig: het gesprek met de adviseur is gratis en vrijblijvend.

Tips Bij Afsluiten Van Een Verzekering

VerzekerenWanneer u risico's wilt vermijden sluit u een verzekering af. Deze verzekering denkt het risico af en voorkomt om wat voor reden dan ook dat u schade lijdt. Het is echter niet goedkoop om alle mogelijke risico’s te verzekeren. Hieronder een aantal tips om niet onnodig veel geld te betalen.

Zeg uw verzekering niet te vroeg op
De meeste verzekeringen die u afsluit gelden voor een periode van een jaar of langer waardoor u bent gebonden aan een opzegtermijn. Hier moet u dus rekeningen mee houden als u van plan bent over te stappen naar een andere verzekeraar. Voor de zekerheid kunt u beter de huidige verzekering pas opzeggen wanneer u 100% zeker weet dat u geaccepteerd bent door de nieuwe verzekeraar. Hiermee voorkomt u een periode van niet verzekerd zijn.

Niet alle verzekeringen zijn benodigd
Bijna iedereen in Nederland is oververzekerd en risico’s zijn meer dan nodig afgedekt. Bedenk van tevoren hoe groot de kans is dat u datgene overkomt waarvoor u verzekerd bent. Kijk naar de maximale schade en of u dit kunt permitteren.

Verzekeringen bij dezelfde verzekeraar
Wanneer u meerdere verzekeringsproducten afsluit bij dezelfde verzekeraar of tussenpersoon bent u meestal goedkoper uit. In veel gevallen ontvangt u een fikse korting wanneer u (en andere gezinsleden) meerdere verzekeringen bij dezelfde verzekeraar afsluit.

Vraag eerst een offerte aan
Als u eenmaal hebt besloten om een verzekering af te sluiten, vraag dan eerst een offerte aan en lees deze goed door. In de offerte staan de belangrijkste voorwaarden van de verzekering op een rij.

Ontvang gratis advies
Als u graag advies wilt over een bepaalde verzekering dan kunt u gratis en vrijblijvend informatie inwinnen bij een adviseur. De adviseur kan u dan een aantal mogelijkheden aanbieden gericht op uw persoonlijke situatie en u zo op een professionele wijze bijstaan bij het afsluiten van een verzekering.

Zoals u kunt zien zijn er genoeg zaken om op te letten bij het afsluiten van een verzekering. Een verzekering afsluiten is geen dagelijkse bezigheid dus daar kunt u beter de tijd voor nemen en u goed laten adviseren. Het is in ieder geval belangrijk goed verzekerd te zijn.

Populaire Pagina's

Verstandig lenen

Veilig en verantwoord geld lenen staat bij ons hoog in het vaandel. De AFM heeft een brochure opgesteld zodat u verstandig kunt lenen. Als u meer wilt weten over lenen, lees dan de folder ‘Verstandig lenen.’

Partners