Let op! Geld lenen kost geld.
MoneyDokter

Hypotheek afsluiten?

Als u een vraag hebt die u met behulp van deze middelen niet kunt beantwoorden, kunt u onze adviseurs uw vraag voorleggen. Na het invullen van de offerte aanvraag zal een hypotheekadviseur zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Offerte aanvragen


Hypotheek Berekenen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning wordt het tijd om eens te kijken naar een nieuwe hypotheek. U wilt weten hoeveel uw maximale hypotheek is? Dan kunt u van tevoren uw hypotheek berekenen om zo te kijken hoeveel hypotheek u kunt krijgen.

Berekenen


Spaarhypotheek

Spaarhypotheek De spaarhypotheek is een combinatie van een hypotheek en een spaartegoed. Deze combinatie lijkt veel op de levenhypotheek alleen biedt de spaarhypotheek meer zekerheid. Met de spaarhypotheek spaart u precies het bedrag bij elkaar om de hypotheek aan het einde van de looptijd af te lossen. Het opgebouwde spaartegoed is onder bepaalde voorwaarden belastingvrij.

U betaalt rente over de spaarhypotheek die gelijk is aan de rente die u in uw spaarpolis ontvangt. Is er een lage hypotheekrente, dan is ook de rente over het spaardeel laag. Het voordeel van deze combinatie is dat u niet voor verassingen komt te staan. Een rentestijging wordt gecompenseerd met een lagere inleg voor de spaarpolis zodat u dezelfde hogere rente op uw spaartegoed ontvangt.

De maandelijkse lasten bestaan uit de hypotheekrente en inleg voor de spaarpolis. De rente is volledig aftrekbaar van de belasting, voor een periode van maximaal 30 jaar.

Kenmerken:

  • meer zekerheid dan bij de levenhypotheek
  • de gehele looptijd profiteert u van maximale hypotheekrenteaftrek
  • compensatie rentestijgingen

Geïnteresseerd in de spaarhypotheek?
U wilt profiteren van veel zekerheid en een maximale hypotheekrenteaftrek? Dan past de Spaarhypotheek uitstekend bij uw toekomst plannen. Vraag snel een gesprek aan met de adviseur.

Populaire Pagina's

Verstandig lenen

Veilig en verantwoord geld lenen staat bij ons hoog in het vaandel. De AFM heeft een brochure opgesteld zodat u verstandig kunt lenen. Als u meer wilt weten over lenen, lees dan de folder ‘Verstandig lenen.’

Partners