Let op! Geld lenen kost geld.
MoneyDokter

Verzekering afsluiten?

Als u een vraag hebt die u met behulp van deze middelen niet kunt beantwoorden, kunt u onze adviseurs uw vraag voorleggen. Na het invullen van de offerte aanvraag zal een hypotheekadviseur zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Gesprek aanvraag


Voordelen

Ontdek de voordelen van een adviesgesprek door gratis en vrijblijvend een gesprek aan te vragen.

  • Snel: u bent binnen 1 minuut klaar met het invullen van het formulier.
  • Veilig: uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
  • Voordelig: het gesprek met de adviseur is gratis en vrijblijvend.

Opstalverzekering

Opstalverzekering De opstalverzekering dekt schade aan een woonhuis en is vaak verplicht bij het hebben van een eigen woning. Een groot aantal mogelijke schadeoorzaken zijn verzekerd waaronder brand, ontploffing, blikseminslag, rook- en roetschade, storm inbraak en diefstal maar ook diverse vormen van waterschade, aanrijding, vandalisme). Oorzaken met een catastrofeachtig karakter, zoals oorlogssituaties, atoomkernreacties en overstroming zijn uitgesloten.

Verdere uitleg
Bij de opstalverzekering kunt u kiezen uit meerdere dekkingen. U kunt de keuze maken met welke dekking u de woning verzekerd; standaarddekking, een extra uitgebreide dekking of all-risk. Welke dekking het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie is afhankelijk van uw eigen wensen.

Premie
De woning is verzekerd op basis van de herbouwwaarde. De herbouwwaarde komt overeen met de kosten die moeten worden gemaakt op een soortgelijk gebouw opnieuw te bouwen. De premie die u betaalt hangt af van de herbouwwaarde van de woning. Preventieve maatregelen (vooral inbraakpreventie) kan u korting opleveren. U kunt via deze link uw premies berekenen.

Geïnteresseerd in de opstalverzekering?
U wilt uw woning verzekerd hebben tegen een groot aantal gevaren? Dan past de opstalverzekering uitstekend bij uw wensen. Vraag snel een gesprek aan met de adviseur.

Populaire Pagina's

Verstandig lenen

Veilig en verantwoord geld lenen staat bij ons hoog in het vaandel. De AFM heeft een brochure opgesteld zodat u verstandig kunt lenen. Als u meer wilt weten over lenen, lees dan de folder ‘Verstandig lenen.’

Partners