Let op! Geld lenen kost geld.
MoneyDokter

Verzekering afsluiten?

Als u een vraag hebt die u met behulp van deze middelen niet kunt beantwoorden, kunt u onze adviseurs uw vraag voorleggen. Na het invullen van de offerte aanvraag zal een hypotheekadviseur zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Gesprek aanvraag


Voordelen

Ontdek de voordelen van een adviesgesprek door gratis en vrijblijvend een gesprek aan te vragen.

  • Snel: u bent binnen 1 minuut klaar met het invullen van het formulier.
  • Veilig: uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
  • Voordelig: het gesprek met de adviseur is gratis en vrijblijvend.

Inboedelverzekering

Inboedelverzekering De inboedelverzekering is een verzekering die de gehele huishoudelijke inboedel verzekert tegen een groot aantal gevaren zoals brand, rook- en roetschade, storm, inbraak en diefstal maar ook diverse vormen van waterschade, aanrijdingen en vandalisme. Oorzaken met een catastrofeachtig karakter, zoals oorlogssituaties, atoomkernreacties, overstromingen zijn uitgesloten.

Verdere uitleg
Bij de inboedelverzekering kunt u kiezen uit meerdere dekkingen. U kunt de keuze maken met welke dekking u de woning verzekerd; standaarddekking (brand, storm en bliksem), een uitgebreide dekking of all-risk. Welke dekking het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie is afhankelijk van uw eigen wensen.

Premie
Voor kostbare inboedelbestanddelen (naast juwelen, schilderijen en verzamelingen kan dat ook om elektronica gaan) kan een toeslag gelden. De meeste verzekeraars hanteren regionale tarieven (grote steden het duurst). Preventieve maatregelen (vooral inbraakpreventie) kunnen weer korting opleveren. U kunt via deze link uw premies berekenen.

Geïnteresseerd in de inboedelverzekering?
U wilt uw inboedel verzekerd hebben tegen een groot aantal gevaren? Dan past de inboedelverzekering uitstekend bij uw wensen.

Populaire Pagina's

Verstandig lenen

Veilig en verantwoord geld lenen staat bij ons hoog in het vaandel. De AFM heeft een brochure opgesteld zodat u verstandig kunt lenen. Als u meer wilt weten over lenen, lees dan de folder ‘Verstandig lenen.’

Partners