Let op! Geld lenen kost geld.
MoneyDokter

Verzekering afsluiten?

Als u een vraag hebt die u met behulp van deze middelen niet kunt beantwoorden, kunt u onze adviseurs uw vraag voorleggen. Na het invullen van de offerte aanvraag zal een hypotheekadviseur zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Gesprek aanvraag


Voordelen

Ontdek de voordelen van een adviesgesprek door gratis en vrijblijvend een gesprek aan te vragen.

  • Snel: u bent binnen 1 minuut klaar met het invullen van het formulier.
  • Veilig: uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
  • Voordelig: het gesprek met de adviseur is gratis en vrijblijvend.

Doorlopende Reisverzekering

Doorlopende Reisverzekering De reisverzekering dekt schade en kosten die het gevolg kunnen zijn van onverwachte gebeurtenissen op reis. Wanneer u al verzekerd bent voor bepaalde schade dan geldt de reisverzekering als aanvullend. De verzekering kent vier rubrieken: bagage, geneeskundige kosten, onvoorziene kosten (zoals de kosten van gedwongen langer hotelverblijf, de begrafenis- of crematiekosten van een verzekerde in het buitenland of de kosten verbonden aan opsporings- en/of reddingsacties)en ongevallen.

Verdere uitleg
U kunt kiezen uit een aantal pakketten dekkingsrubrieken, zodat u deze perfect kunt laten aansluiten op uw bestaande verzekeringen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende verzekerde bedragen per pakket. De belangrijkste uitsluiting bij de reisverzekering is eigen schuld/zorgeloosheid, waardoor diefstal van bagage mogelijk is (bijv. achtergelaten fototoestel in auto). Daarnaast biedt de verzekering geen dekking voor schade aan waardepapieren, postzegels en munten, (motor)rijtuigen en (lucht)vaartuigen, met uitzondering van opvouwbare en opblaasbare boten en zeilplanken.

Bijzonderheden
Voor de rubriek bagage geldt meestal een eigen risico variërend van € 50,- tot € 100,-. In geval van diefstal/vermissing moet een verklaring van aangifte bij de politie worden overgelegd.

Geïnteresseerd in de doorlopende reisverzekering?
U wilt zonder zorgen op vakantie? Dan past de doorlopende reisverzekering uitstekend bij uw wensen. Vraag snel een gesprek aan met de adviseur.

Populaire Pagina's

Verstandig lenen

Veilig en verantwoord geld lenen staat bij ons hoog in het vaandel. De AFM heeft een brochure opgesteld zodat u verstandig kunt lenen. Als u meer wilt weten over lenen, lees dan de folder ‘Verstandig lenen.’

Partners